Butik och Lagerservice

Våra kunder är både företag och privatpersoner och bland våra företagskunder finns fastighetsägare, byggföretag, industrier och kommun. Vi har ett hämtlager där såväl företag och privatpersoner kan köpa material.

Här finns allt ifrån värmesystem till produkter för det moderna badrummet. För industrin finns ett  sortiment av mätare, ventiler, slangar, pumpar, rör och rörtillbehör i olika material. Inom vatten och avlopp (VA) erbjuds en mängd produkter, från enskilda komponenter till kompletta system. Det som inte finns i lager beställer vi hem efter era önskemål.


Vi saluför de flesta kända märkena i branschen såsom FMM, Mora, IDO, IFÖ, Gustavberg m. flera.  Vi är även återförsäljare för Norgrens Pneumatik, vilket ger oss stor mångsidighet och flexibilitet på VVS-arbeten, tryckluft och gasinstallationer. Vi kan därför hjälpa dig med allehanda installationer och reparationer, samt löpande underhåll.

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är inom Hallstahammar- Surahammar och  Köping - Västeråsregionen. Vi utför även arbete i närliggande områden med centralorterna Kungsör, Arboga, Fagersta, Skinnskatteberg och Sala.