Daniel Lindbom, VD, ute- och innesälj
 

Edvin Anderssons Rörs företagshistoria

I mitten på 1930-talet började byggnationen att skjuta fart i Hallstahammar. Någon VVS-firma fanns inte på orten och följdaktligen insåg rörmontören Edvin Andersson att tiden var mogen att starta eget. År 1936 blev startåret för Edvin Anderssons Rör.

P.g.a andra Världskrigets utbrott så fick både ägare och anställda lägga ifrån sig rörmokargrejorna för att istället försvara fosterlandet, då axlade den då 15 år gamla sonen Henry hela ansvaret för verksamheten och gjorde så i 40 år. 1981 köpte Ingemar Lindbom verksamheten och företaget och har sedan dess varit i familens ägo. Sedan 1993 driver sönerna Magnus och Daniel företaget vidare i samma kvalitetsmedvetna anda som tillhandahåller profesionell kunskap och bra kundservice.

 

Värdegrund

Vårt företag står för ett gediget hantverkskunnande med bra bemötande och service, för nöjda återkommande och rekommenderande kunder. Vi är kundernas första val, vi håller vad vi lovar och levererar med kvalité för kundens trygghet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensutveckling för att vara konkurrenskraftiga. Vi arbetar med målstyrning för att nå bra resultat och utveckling i vår verksamhet. Vårt företag har bra marknadsföring och vi är lätta att nå.